Rólunk

Budapesten már 2008 óta működik a magas fogyasztói elvárásoknak megfelelő Amerikai-Mexikói Grill. A házhoz szállítással foglalkozó konyha mellett 2013-ban beülős éttermünket is megnyitottuk Budapest 7. kerületében a Klauzál tér 13. alatt. Szakácsaink eredeti, minőségi alapanyagokból készítik el a hideg és meleg mexikói, valamint amerikai ételeteket – grillezett ételek, burritók, quesadillák, tacók, tortillák, hamburgerek, levesek, saláták. Az étlapot a nemzetközi gasztronómia trendjeit figyelő, felkészült szakácsok stábja állítják össze. A séfek a legkiválóbb amerikai és mexikói szakácsoktól tanulták az autentikus ételek minőségi elkészítését, és ezzel létrehozták Budapest egyik legmegbízhatóbb, házhoz szállítható ételeinek belvárosi konyháját.

Az Azteca American-Mexican Grill vezető szerepet tölt be a megbízható házhoz szállítással foglalkozó konyhák között. Igény esetén nagyobb céges rendezvényekhez is kérhetők előzetes rendelés után, a konyha catering szolgáltatásával bármelyik budapesti, belvárosi munkahelyre, rendezvények helyszínére kiszállíthatóak és feltálalhatók a grillezett ételek, burritók, quesadillák, tacók, tortillák, hamburgerek, levesek vagy éppen saláták.


A mexikói konyha nem áll távol a magyar konyha ízeihez szokott fogyasztóktól. A konyha alapját az egyszerű, mindenki számára hozzáférhető, minőségi alapanyagok adják. A bab, a kukorica, a marhahús, a csirkehús, a paradicsom, a különféle chillipaprikák sokasága és változatossága teremtette meg a mexikói konyha nagyszerűségét. Az ételek receptjei olykor évezredek óta változatlanok, vagyis előfordulhat, hogy a grillezett ételek, a burritók, a quesadillák, a tacók vagy éppen a tortillák együttesen őrzik az ősi, közép- és latin-amerikai, a mexikói konyhaművészet hagyományait. A mexikói konyha ennek az egyszerűségének köszönheti nagyszerűségét és népszerűségét szerte a világban.


Az amerikai ételek az újvilág felfedezése utáni bevándorlók konyhamestereinek és háziasszonyainak köszönhetik sokszínűségüket és változatosságukat. A hamburgerek, a grillételek, a levesek, a saláták sokféle elkészítési módja garantálja azt a sajátos gasztronómiai világot, amely az otthoni konyha ízeire emlékeztetik a vendégeket. Az amerikai konyha ezt elsősorban az ételek hagyományos, évszázadok óta kipróbált és bevált alapanyag-feldolgozási és -elkészítési technológiáknak köszönheti. A húsokat ennek megfelelően sütik puhára, vagy tálalják angolosan, az ételekhez salátával, burgonyával tálalják, melyek elkészítési módja az akár az évszakokhoz illeszkedhet. A gyors, irodai étkezés elterjedésével sem változtak ezek az alapelvek, az ételek elkészítése csupán igazodott a fogyasztói elvárásokhoz. A hamburgerek és hotdogok egyetlen ízletes harapásba sűrítik a tipikusan amerikai ízek világát, miközben megadják a lehetőségét annak is, hogy aki időt szán rá, az ne mondjon le a grillezett húsok élvezetésről sem.

Az Azteca American-Mexican Grill ezt a gasztronómiai világot idézi fel Magyarország fővárosában, Budapesten. Rendelés esetén bárki megkóstolhatja az évezredes mexikói, valamit az amerikai konyhaművészet legalapvetőbb ételeit. Mindezt otthon, a munkahelyen, vagy céges rendezvényen. Az Azteca American-Mexican Grill catering és konyha- technológiája biztosítja, hogy minden étel minőségi és eredeti alapanyagból készül, így az elkészült ételek ízei éppen olyanok, mintha azokat egy tengerentúli étterem asztalán szolgálnák fel, vagy éppen tálalnák otthon egy családi ebédnél, vacsoránál.

Az Azteca American-Mexican Grill Budapesten hétfőtől vasránapig délelőtt 10:00 és 00:00 között tart nyitva, valamint ugyanezekben az időpontokban előzetes rendelés alapján szállítja házhoz, céges rendezvényekre, és munkahelyekre az amerikai és mexikói ételeket.


Asztalfoglalásra a +36 20 280 6800-as és a +361 266 24 09-es számon van lehetőség.


A telefonos rendelésfelvétellel kapcsolatban bármikor hívja ügyfélszolgálatunkat!

Rendelésfelvétel:

Tel: 
+36 20 280 6800, +36 1 794 22 97

Nyitvatartás:
10:30 - 23:30

Kiszállítási területek:
I., V., VI., VII., IX., XIII., XIV. kerületek és II., III., VIII., XI., XII. kerületek bizonyos részeire.

A telefonos rendelésfelvétellel kapcsolatban
bármikor hívja ügyfélszolgálatunkat

AZTECA TEX-MEX
1072 Budapest, Klauzál tér 13.
+36 20 280 6800
Belépés
E-mail
 
Jelszó:
Maradjon bejelentkezve  
» Még nincs fiókja? Regisztráció


Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres
        

© 2018 neuwebSHOP Minden jog fenntartva    |   Oldaltérkép    |   Észrevételek    |   Kapcsolat


 RENDELÉSFELVÉTEL: +36 20 280 6800